Tommie’s particuliere werk

Tommie’s particuliere werk

Tommie’s particuliere werk

Ik moet eerlijk zeggen, eigenlijk is er niets leuker dan het verloop van een geheel project.

De beginfase is altijd extra spannend. Wat zijn jouw wensen en hoe kan ik deze het beste realiseren. Avonden tekenen zijn het gevolg. De productie daarna is een mooi moment, mijn moment. Ik verlies mezelf in de bouw en wil niets liever dan jou verrassen met een meubel dat nog mooier is dan je had verwacht. En dát moment, het moment dat het bij jou thuis staat en ik kan zien dat ik je verwachtingen heb overtroffen, is toch wel het beste!

Particulier

Naast vele zakelijke opdrachten, begeef ik mezelf ook meer dan af en toe op de particuliere markt. En weet je, je kan het zo gek niet bedenken. Van het spuiten van alle muren in je huis en het precieze lakwerk, tot een nieuw interieur. Of misschien nog wel meer, you name it!

Nieuwsgierig geworden, bekijk dan onderstaande afbeeldingen van mijn particuliere werk, neem contact met mij op of bekijk alvast mijn inspiratie.

Vind het leuk iets van je te horen!

Laurentz Design, meubelmaker 1 Laurentz Design, meubelmaker 039 Laurentz Design, meubelmaker DSC02281 Laurentz Design, meubelmaker DSC02790 Laurentz Design, meubelmaker IMG_1269 Laurentz Design, meubelmaker IMG_1135

Laurentz Design, meubelmaker IMG_1327 Laurentz Design, meubelmaker IMG_1798 Laurentz Design, meubelmaker IMG_0952 Laurentz Design, meubelmaker IMG_2265 Laurentz Design, meubelmaker IMG_2273 laurentz design stalen kastLaurentz Design, meubelmaker IMG_3002 Laurentz Design, meubelmaker IMG_4782Laurentz Design, meubelmaker IMG_3102 Laurentz Design, meubelmaker IMG_3748

Laurentz Design, meubelmaker IMG_4450 Laurentz Design, meubelmaker IMG_4459Laurentz Design, meubelmaker IMG_4704  laurentz design tafel diverse soorten hout

About the Author

Leave a Reply